Veure la crónica de la sessió
Igomà Live
Un viatge sonor al cor d'Àfrica
26 abril, 2024 21:00h

IGOMÀ significa cercle en llengua Bapuku (Guinea Equatorial) i és des d’on representen un emocionant projecte que combina afrofusió amb tocs de rumba africana i blues, per un cantó, i per l’altre, contribueix amb la labor de preservar una llengua minoritària.

Igomà ens ofereix un viatge sonor que enlaire suau però intens i acaba en una explosió de ritmes que et recorren el cos mentre et toquen l’ànima.

L’equip està format per la Marga Mbande (vocalista), el Xavi Gracia (caixó) i l’Albert Casanova (guitarra). La Marga Mbande, cantant, compositora i activista cultural al seu espai “Afrolab basement” és de sobres coneguda en l’escena barcelonina, amb més de 5 treballs discogràfics i múltiples col·laboracions amb artistes nacionals i internacionals. Ha estat de gira pels Estats Units dos estius consecutius i ara mateix es troba en fase de creació d’un nou àlbum amb la formació “Igomà. El Xavi Gracia és membre i fundador de Calamento, músic súper experimentat que ha tocat i participat en gravacions de figures molt rellevants del panorama musical espanyol i internacional. L’Albert Casanova és músic compositor i multiinstrumentista, graduat pel conservatori del Liceu en l’especialitat de guitarra jazz. Ha girat nombroses vegades per Europa amb la banda argentina “La fanfarria del capitán” i està immers en la gravació del seu disc debut com a creador “Perdonen el retraso”.

Torna al recorregut

Galería fotogràfica: