Temporada
_2024

Es moment de deixar-se endur i gaudir de l’espectacle.
Aquesta és l’experiència de les Músiques de Butxaca.

Gener
Dv. 26_2024 21:00h

CONCERT Nico Roig

Va estudiar guitarra y composició a Barcelona i al Conservatori Superior de Liège. Treballa com a productor, instrumentista i compositor, però realment és escrivint i component cançons pròpies on troba la seva veu més lliure i personal. La proposta del concert serà el format 3D binaural: una experiència sensorial i immersiva en la que el so es percep en 360º gràcies als auriculars que proporciona el mateix equip tècnic de l’artista.

Febrer
Dv. 23_2024 21:00h

CONCERT Ivette Nadal

Ivette Nadal va debutar ara fa ja 15 anys amb Guerres dolcíssimes, quan tenia tan sols 17 anys. Un àlbum que va ser la gran porta d’entrada a una carrera que ja acumula quatre treballs més en solitari. Enguany, ens ha preparat un disc nou de la mà de Music Bus i Picap, el seu primer single és Pensament blau, rep el nom de Les hores blaves i ens el presentarà en format trio, amb Marcel Torres a la guitarra i Oriol Pujolràs a la bateria.

Març
Dv. 22_2024 21:00h

CONCERT Albert Nieto & Carlos Gomez

Evoéh és una barreja de sonoritats llunyanes i sorprenentment familiars que ens arriben a través de la veu i la percussió de l’Ariana Barrabés Romeo juntament amb les cordes del Jesús Olivares Heredia (guitarra, oud àrab i arpa africana). Els cants de tradició oral Sefardita, catalana, galega i la poesia reivindicativa, que han inspirat els seus treballs discogràfics, formaran part d’aquest íntim i inoblidable concert.

Abril
Dv. 26_2024 21:00h

CONCERT Igomà Live

Albert Casanova, Xavi García i Marga Mbande son Igomà, que significa “cercle” en la llengua Bapuku de Guinea Equatorial, l’origen d’aquest emocionant projecte que combina afrofusió amb tints de rumba africana i blues, tot contribuint amb una tasca de preservació d’una llengua minoritària. Un viatge sonor que s’enlaira suaument però intens, per acabar en una explosió de ritmes que recorren el cos mentre toquen l’ànima.

Maig
Dv. 31_2024 21:00h

CONCERT Filipin Yess

Després de publicar el seu disc debut “★★★★★” que han presentat per sales i festivals de Catalunya, Filipin Yess no han parat quiets. Actualment estan preparant el seu segon LP que veurà la llum aquesta tardor, on hi tindran presència tempos més accelerats i sons espacials. Aquest maig faran parada al Músiques de Butxaca on hi presentaran les cançons del seu primer disc juntament amb els avançaments d’aquest segon disc que han estat cuinant.