Temporada
_2023

Es moment de deixar-se endur i gaudir de l’espectacle.
Aquesta és l’experiència de les Músiques de Butxaca.

Setembre
Dv. 29_2023 21:00h

CONCERT Mel Semé

Nascut a Camagüey, Cuba, de pares haitians, Mel Semé va començar la seva carrera a l’església baptista del poble. Després de formar-se i viatjar per tot el mòn amb diferents projectes musicals, actualment, és líder del grup Black Gandhi, participa en projectes com Man Ex Machina, Barcelona Percussion Project o Skyland, gira activament amb el seu grup Gone Gone Beyond i és baterista del Bardia Charaf Quartet.

Octubre
Dv. 27_2023 21:00h

CONCERT Le Nais

Le Nais és una artista multidisciplinària que compon, escriu i canta les seves cançons. D’ella ens guanya la seva autenticitat, la seva màgia, la seva veu que esgarrapa des de dins. Després d’un primer EP i diversos singles posteriors, publica el seu disc debut. “AM I” compta amb 7 cançons que són i surten d’un procés d’introspecció on hi ha aprenentatge, empoderament i alliberament.

Novembre
Dv. 17_2023 21:00h

CONCERT Evoéh

Evoéh és una barreja de sonoritats llunyanes i sorprenentment familiars que ens arriben a través de la veu i la percussió de l’Ariana Barrabés Romeo juntament amb les cordes del Jesús Olivares Heredia (guitarra, oud àrab i arpa africana). Els cants de tradició oral Sefardita, catalana, galega i la poesia reivindicativa, que han inspirat els seus treballs discogràfics, formaran part d’aquest íntim i inoblidable concert.

Desembre
Dv. 29_2023 21:00h

CONCERT Gèlies

Gèlies és la unió de Gèls amb l’oboista Cèlia Tort i el pianista Carles Viarnès. Presenten un viatge musical a partir de peces del duet igualadí on diferents sonoritats i estils hi tenen cabuda.