L’Ateneu Igualadí organitza les Músiques de butxaca amb la col·laboració inestimable d’un gran equip que forma part del projecte. Gràcies per la sensibilitat i compromís amb la cultura en general i amb la música en particular!

Patrocinador

Grup d’experts en promoció i gestió de la prevenció integral de la salut i el benestar en ressorts turístics.

Patrocinador

Oberts les nits de divendres, dissabtes, vigílies i festius a partir de les 23h. fins les 6:00h. Adreçat sobretot a un públic de mitjana edat, que cerqui un bon ambient, juntament amb actuacions quan s’escaigui i gintònics ben elaborats entre altres combinats. Un lloc on poder estar assegut còmodament en butaques i sofàs o ballar una mica al ritme de la música del nostre DJ.

@lacustictaverna

Col·laborador

“Venim de molt lluny i sabem que la nostra victòria col·lectiva ha estat i serà sempre garantir el dret a ser iguals, iguals dins la diversitat, iguals amb oportunitats, solidaritat, llibertats i esperances col·lectives. Fa més de 50 anys que els fundadors d’Òmnium ja van crear l’entitat per protegir i impulsar la llengua, la cultura i afavorir la cohesió social i l’educació.”

Promoció Cultural té com a finalitat la promoció de la cultura i el patrimoni en el seu sentit més ampli, així com les arts, el coneixement del patrimoni local, i les festes tradicionals i populars en l’àmbit d’Igualada.

Primeras Marcas Logo_petit Chase_Logo_petit

Primeras Marcas

Distribuïdora de Primeras Marcas S.A. ha seleccionat exclusivament elaboracions de la més alta qualitat i prestigi, amb la finalitat d’atendre als coneixedors més exigents. La nostra comercialització basada en la selectivitat de les vendes i en el bon servei, pretén ser mereixedora de la seva confiança.

Chase Distillery

William Chase Distillery ha trencat el motlle de les destil·leries industrials que produeixen en massa, construint una destil·leria de pagament en la seva granja de Herefordshire.

  • Nota de tast de Williams Chase Elegant Transparent i límpida, en nas destaquen el ginebre i els cítrics, acompanyats per notes dolces de pomes, flor de saüc i llúpol. En boca és seca però saborosa, amb una textura sorprenentment agradable.

Logo Canal Taronja-1
  • L’objectiu de Canal Taronja és oferir una programació abocada a la societat de casa nostra, fent especial incidència en el món de l’esport, la cultura, les entitats i les associacions en general.

logo infoanoia
  • El diari digital amb totes les notícies de la comarca de l’Anoia. Notícies, esports, opinió, vídeos, agenda… Tot el què passa al teu voltant passa per infoanoia.cat.

logo Radio Igualada
  • L’emissora municipal Ràdio Igualada ha iniciat una nova etapa amb la voluntat de continuar desenvolupant la seva missió de servei públic i d’informació i de comunicació al servei de la societat civil igualadina.

anoiaradio
  • Música d’avui i de sempre seleccionada en una programació en directe perquè t’acompanyi allà on vagis. La pots escoltar 24 h. al dia. anoiaradio.com
LogoEnricMartí2016
  • Produïm qualsevol tipus de projecte audiovisual per a particulars i empreses.
Sense títol
la-veu
Som la premsa de casa. 36 anys al teu costat informant en tot moment cada dia (veuanoia.cat / xarxes socials) i totes les setmanes de l’any amb la nostra edició paper (La Veu)

surtdecasa-cat

Surtdecasa Centre és la setena secció territorial de la plataforma nacional Surtdecasa.cat i té com a objectiu donar veu a tota l’oferta cultural i social de l’Anoia, el Bages i el Baix Llobregat Nord perquè tothom en gaudeixi. Es tracta d’un digital complet, actualitzat diàriament, especialitzat en oci i cultura, que va néixer el 2012 a les Terres de l’Ebre i que ja compta amb sis edicions més a el Camp de Tarragona, Ponent, el Penedès, Girona, l’Empordà, i també la Centre. El portal dóna prioritat als temes d’autor, únics, exclusius i tractats des d’un punt de vista molt emocional, i s’estructura en nou seccions temàtiques que són: Menjar i beure, Arts, Espectacles, Música, Llibres, Família, Entorn, Fires i Festes i Activa’t.

 

Cafè ubicat dins l’Ateneu Igualadí al bell mig de la ciutat. Ambient casolà i familiar. Pots esmorzar (paks econòmics), dinar i sopar de menú, berenar, menjar tapes i coques, especialitat de la casa. A la web trobaràs tota la informació (Horaris, menús, telèfon reserves).

Som d’aquí, fem Anoia

L’empresa es caracteritza sempre per oferir un ampli ventall de productes de qualitat a bon preu, apostant també pels articles de proximitat i Km0, a més d’altres especialitats com l’alimentació ecològica, el Comerç Just i una secció de carnisseria-xarcuteria selecció atesa per professionals. L’oferta comercial es completa amb les seccions de neteja de la llar i higiene personal.