L’Ateneu Igualadí organitza les Músiques de butxaca amb la col·laboració inestimable d’un gran equip que forma part del projecte. Gràcies per la sensibilitat i compromís amb la cultura en general i amb la música en particular!

Col·laborador

La principal missió de Centre es basa en el marc del Pla d’Acció de la Declaració Universal sobre la Diversitat Cultural i és conceptualitzar, formular, produir i avaluar projectes i productes audiovisuals que donin suport, il·lustrin o difonguin els ideals, programes i activitats de la UNESCO, per tal afavorir l’intercanvi de programes audiovisuals, generar espais de trobada entre productors i distribuïdors on tinguin cabuda i possibilitats totes les cultures de món, i impulsar el flux d’informació a nivell mundial, l’expressió de la diversitat cultural i el diàleg intercultural.

 

Col·laborador

“Venim de molt lluny i sabem que la nostra victòria col·lectiva ha estat i serà sempre garantir el dret a ser iguals, iguals dins la diversitat, iguals amb oportunitats, solidaritat, llibertats i esperances col·lectives. Fa més de 50 anys que els fundadors d’Òmnium ja van crear l’entitat per protegir i impulsar la llengua, la cultura i afavorir la cohesió social i l’educació.”

Col·laborador

Som una immobilària activa des de 1941 i amb clients d’arreu del món, que ens han dipositat la seva confiança durant tots aquests anys, per gestionar el seu patrimoni.

Amb el suport de:

Promoció Cultural té com a finalitat la promoció de la cultura i el patrimoni en el seu sentit més ampli, així com les arts, el coneixement del patrimoni local, i les festes tradicionals i populars en l’àmbit d’Igualada.

Situat al C/St. Pau núm.7 i trobem el Pub de l’Ateneu, antiga taverna de l’Acústic de la qual s’ha preferit mantindre el nom. L’Acústic vol complementar l’oferta d’oci de l’associació, aportant a Igualada un concepte de pub molt actual amb bona música i bon beure com a temes principals.

Obre les nits de dijous, divendres, dissabtes, vigílies i festius a partir de les 23h. fins les 6:00h., i està dirigit sobretot a un públic selecte, que cerqui un bon ambient, juntament amb actuacions quan s’escaigui i gintònics ben elaborats entre altres combinats.

Primeras Marcas Logo_petit Chase_Logo_petit

Primeras Marcas

Distribuïdora de Primeras Marcas S.A. ha seleccionat exclusivament elaboracions de la més alta qualitat i prestigi, amb la finalitat d’atendre als coneixedors més exigents. La nostra comercialització basada en la selectivitat de les vendes i en el bon servei, pretén ser mereixedora de la seva confiança.

Chase Distillery

William Chase Distillery ha trencat el motlle de les destil·leries industrials que produeixen en massa, construint una destil·leria de pagament en la seva granja de Herefordshire.

  • Nota de tast de Williams Chase Elegant Transparent i límpida, en nas destaquen el ginebre i els cítrics, acompanyats per notes dolces de pomes, flor de saüc i llúpol. En boca és seca però saborosa, amb una textura sorprenentment agradable.

Logo Canal Taronja-1
  • L’objectiu de Canal Taronja és oferir una programació abocada a la societat de casa nostra, fent especial incidència en el món de l’esport, la cultura, les entitats i les associacions en general.

logo infoanoia
  • El diari digital amb totes les notícies de la comarca de l’Anoia. Notícies, esports, opinió, vídeos, agenda… Tot el què passa al teu voltant passa per infoanoia.cat.

logo Radio Igualada
  • L’emissora municipal Ràdio Igualada ha iniciat una nova etapa amb la voluntat de continuar desenvolupant la seva missió de servei públic i d’informació i de comunicació al servei de la societat civil igualadina.

LogoEnricMartí2016
  • Produïm qualsevol tipus de projecte audiovisual per a particulars i empreses.
Sense títol
la-veu
Som la premsa de casa. 36 anys al teu costat informant en tot moment cada dia (veuanoia.cat / xarxes socials) i totes les setmanes de l’any amb la nostra edició paper (La Veu)

Cafè ubicat dins l’Ateneu Igualadí al bell mig de la ciutat. Ambient casolà i familiar. Pots esmorzar (paks econòmics), dinar i sopar de menú, berenar, menjar tapes i coques, especialitat de la casa. A la web trobaràs tota la informació (Horaris, menús, telèfon reserves).

Som d’aquí, fem Anoia

L’empresa es caracteritza sempre per oferir un ampli ventall de productes de qualitat a bon preu, apostant també pels articles de proximitat i Km0, a més d’altres especialitats com l’alimentació ecològica, el Comerç Just i una secció de carnisseria-xarcuteria selecció atesa per professionals. L’oferta comercial es completa amb les seccions de neteja de la llar i higiene personal.