Moments per regalar


Les nits de Músiques de butxaca L’escenari del preciós teatre de l’Ateneu on músics i públic comparteixen espai i complicitat. L’ambient acollidor reproduint els antics cafès-concerts. La disposició d’un públic lliurat a deixar-se sorprendre. La passió per la música i la màgia que qualsevol passió traspua. ABONAMENT (4 concerts) | 40 €  * Amb descomptes | 32 € VAL (1 concert) | 12 € … Read more »

Llegir més

Te quiero porque me quiero


Divendres últim concert de les Musiques d’aquest any. Divendres, una nova sorpresa. Raquel Lúa, una noia joveneta joveneta, menudeta, vestit llarg vermell, peus descalços, aparentment tota fragilitat. Tota fragilitat fins que obre la boca i comença a cantar. I no és que la Raquel tingui un xorro de veu ni una gran potencia (i menys… Read more »

Llegir més

Això és cultura, per tant, llibertat


Pregunta típica de quan sortim de les Músiques de Butxaca: T’ha agradat?. Doncs aquesta vegada no ho sé respondre. Perquè no sé si en va agradar o no…. De fet, sí, però potser no… El Xarim es presentava amb una banda molt intensa (a la bateria, potent i precís, Ermengol Mayol, als teclats, Ricard Sohn,… Read more »

Llegir més

Totes les històries mereixen ser explicades i nosaltres volem cantar la nostra


Crònica i foto @PepTort Totes les històries mereixen ser explicades i nosaltres volem cantar la nostra. Amb aquesta frase acaba la petita introducció del disc ‘Pedalant Endins’ de Marcel Lázara i Júlia Arrey, disc que van venir a presentar-nos aquest divendres a l’Ateneu. Música petita i suau, viatgera, alegre, íntima i lluminosa. És la crònica… Read more »

Llegir més

No és necessari alçar la veu quan es parla d’amor


Jo no coneixia al Dani Flaco. Va actuar aquest divendres a les Músiques de Butxaca de l’Ateneu i va estar bé, molt bé. Personalment, el seu estil de música, cançons d’amor i de desamor (més de desamor que d’amor…), de quotidianitat, de relacions de parella més o menys intenses, no és la que més escolto…. Read more »

Llegir més

Carla, pensaments de blau nocturn (Vídeo concert)


Carla Serrat, vigatana, de nom artístic Carla, simplement, amb els seus sintetitzadors i acompanyada pel seu germà Toni Serrat a la bateria, van venir a desplegar el seu món intern de sentiments i emocions a les Músiques de Butxaca. Venien a ensenyar-nos com sona el seu primer disc “Night Thoughts”, o sia, “pensaments nocturns”. Sincerament… Read more »

Llegir més

De vida només n’hi ha una (Vídeo concert)


Miquel Abras al concert de Músiques d’aquest divendres: “de vida només n’hi ha una”, va dir… Deia això, i altres coses. Deia :“I si aixequem el cap i mirem endavant?”, i també: “riu com si aquest fos l’últim dia a la terra, com si l’aire que respires s’acabés abans d’aquesta cançó”… I és que al… Read more »

Llegir més

Una veu feta per la balada (Vídeo concert)


El divendres, el capelladí Milton Salazar va iniciar els concerts de Músiques de Butxaca d’aquest 2018. Acompanyat d’Àlex Almirall, piano i saxo, Carles Guilera a la guitarra elèctrica, Andreu Dalmau, baix, i Pol Mitjans, bateria, ens venien a presentar el primer disc d’en Milton, Yelow Hope. El primer que em va sorprendre d’ell és la… Read more »

Llegir més

I si tens descomptes en les entrades dels concerts i no ho saps


Programa concerts 2018 (1a part) Si ets soci de l‘Ateneu Igualadí, del Cineclub Ateneu, d’Òmnium Cultural o Amic del Teatre de l’Aurora tens un descompte i l’entrada et costarà 10 € amb gintònic inclòs. El preu normal és de 12 €. + Avantatges Abonament (4 concerts) per només 40 € i si ets soci de… Read more »

Llegir més

Ja falta poc pel divendres 2 de febrer i tot està a punt


És divendres. Surts de treballar i passes un moment per casa. T’arregles una mica i vas a sopar. Abans de les 11, amb l’entrada que ja has comprat per Internet o no, vas cap a l’Ateneu al concert de Músiques de butxaca. Arribes dels primers per triar lloc i amb el gintònic a la mà… Read more »

Llegir més