RED PERILL

Eclèctic i amb un so inconfusible, el nou disc de RED PERILL  és presenta com una col·lecció de cançons amb un peu a la pista de ball i un altre al psicoanalista. R & B en català, amb molt d’auto-tune, soul i funk, psicodelia costumista, microclimes encisadors, mons imaginaris i crues realitats. 

MARTA KNIGHT

El setembre de 2018 publica ‘Resurrection’. Amb referències a Mac Demarco, Declan McKenna o The Kooks, ‘Resurrection’ representa les ganes d’explorar un terreny més “chill despreocupat” i buscar nous sons que incorporar a les seves composicions i que li facin evolucionar sense abandonar el seu estil més característic. Una prometedora avantsala d’un primer disc que… Read more »

VERDCEL

Influències contemporànies i sonoritats nostrades que, amb lletres plenes de sensibilitat i sentit crític, connecten amb la societat actual i l’oient. Cançons que comencen a transitar l’element aire, protagonista d’aquest nou treball discogràfic de VerdCel.

PAVVLA ‘Secretly Hoping You Catch Me Looking’

‘Secretly Hoping You Catch Me Looking’ és el segon disc de PAVVLA.  “None of the above”, produït per Aleix Iglesias a Camaleó Estudi, es publica amb videoclip obra de Cristina Tomás. En ell, dualitat d’imatges: Barcelona de nit, Barcelona de dia, una noia que camina sola, segura d’ella mateixa, una noia que interacciona sense complexos… Read more »

Nits de Músiques de butxaca

L’escenari on músics i públic comparteixen espai i complicitat. L’ambient acollidor reproduint els antics cafès-concerts. La disposició d’un públic lliurat a deixar-se sorprendre. La passió per la música i la màgia que qualsevol passió traspua.  

GIANT REV ‘Shine’

Giant Rev, la banda liderada per l’Igualadí Pau Sastre, presenta el seu segon disc, cançons noves amb un caire nou i eclèctic. segon Segon treball amb aires pop/rock actuals, com poden ser els de ColdPlay o Biffy Clyro. Sens dubte, un nou disc atrevit i diferent que no deixarà indiferent. En aquesta ocasió, la banda… Read more »