07.02.2020

RED PERILL ‘Safari’

Els directes de Red Pèrill és una recepta amb la proporció perfecte de jazz, R’n’B, funk i música urbana. Amb una estètica personal i en format trio, acompanyat del guitarrista Cels Burgès i el multi-instrumentista i productor Àlex Almirall, creen una atmòsfera quasi irreal, un microclima sideral, un estat passatger de gràcia al que ningú pot escapar. L’EP ‘Aquari’ és la cara A d’un disc que surt en dos temps. ‘Safari’ n’és la cara B, i es presentarà a Músiques de butxaca. Eclèctic i amb un so inconfusible, el nou disc és presenta com una col·lecció de cançons amb un peu a la pista de ball i un altre al psicoanalista. R & B en català, amb molt d’auto-tune, soul i funk, psicodelia costumista, microclimes encisadors, mons imaginaris i crues realitats.

Hora: 23 h Preu entrada: 12 €    Preu amb descomptes: 10 € (Amb l’entrada va inclòs un gintònic)

06.03.2020                                                                           

VERDCEL ‘Bifocal’

Aquesta vegada la proposta de cançó d’autor encapçalada per Alfons Olm culmina un procés de transformació que s’ha plasmat a Bifocal: un doble CD i una novel·la gràfica. El primer CD de Bifocal, titulat Ras, es va publicar a l’abril, el segon, Pols, a l’octubre. A Músiques de butxaca i dins el marc del Festival Barnasants, VerdCel presentarà el disc sencer. Claredat, avantguarda i originalitat en són les claus. Més despullat que mai, Alfons Olm ha bastit una veu única dins el llenguatge modern de la Cançó. Influències contemporànies i sonoritats nostrades que, amb lletres plenes de sensibilitat i sentit crític, connecten amb la societat actual i l’oient. Cançons que comencen a transitar l’element aire, protagonista d’aquest nou treball discogràfic de VerdCel.

Hora: 23 h  Preu entrada: 12€    Preu amb descomptes: 10€  (amb l’entrada va inclòs un gintònic)  Entrades ja a la venda.

03.04.2020

MARTA KNIGHT

Marta Knight, amb la seva veu personal i les seves lletres introspectives, és una de les revelacions emergents de l’últim any que ha captivat a crítica i públic amb el seu folk de curta distància amb tocs indierock cadenciós i esperit britpop, amb cançons que deixen clares les influències d’alguns dels seus artistes favorits, entre els quals trobem a Julien Baker, Sharon Van Etten, Nick Drake, Johnny Cash, Oasis o Kurt Vile.

Hora: 23 h  Preu entrada: 12€    Preu amb descomptes: 10€  (amb l’entrada va inclòs un gintònic)  Entrades ja a la venda.

08.05.2020

WOM’S COLLECTIVE

Proposta liderada per la baterista i compositora Laia Fortià i la cantant, pianista i compositora Clara Luna que té com a finalitat unir talent femení forjat dins el panorama musical català actual. Proposta femenina sòlida i amb personalitat, dones músics i compositores, amb amplia experiència i formació musical a Catalunya com als EEUU, Alemanya i Anglaterra, i amb una llarga i sòlida trajectòria als escenaris dels festivals i sales de concerts del territori nacional. Pop elegant amb molta influència jazzística. A Músiques de butxaca es presenten amb format trio: Clara Luna – Veu i teclat, Laia Fortià – Bateria i veu i Magalí Datzira – Baix i veu.

Hora: 23 h  Preu entrada: 12€    Preu amb descomptes: 10€  (amb l’entrada va inclòs un gintònic)  Entrades ja a la venda