• Concerts temporada 2018

   

  • 02.02.2018

   Milton Salazar ‘Yellow Hope’

   Va ser l’any 2008, a Capellades, quan amb 12 anys Milton Salazar rep com a regal la seva primera guitarra elèctrica. Encara no sap tocar, però té clar que en vol aprendre, compondre cançons i formar un grup. Gràcies a Internet i a tutorials de YouTube, pocs mesos després ja tocava les primeres cançons i amb dos amics més forma la primera banda. El seu desig de dedicar-se a la música creix cada dia fins que l’any 2012, amb quatre amics, crea ‘Between Humans And Beasts’, banda de Metalcore en la que toca la guitarra. Tot i la diferència d’estils, Milton segueix component històries que guarda per a ell, fins que el 2015 decideix començar un projecte en solitari. Primer són algunes cançons que penja a YouTube, poc després arriben els primers concerts en esdeveniments com el Rec Stores o l’Oktober Rec Fest, ambdós a Igualada. Segueix escrivint. Participa en l’11è Certamen de Música Jove d’Igualada i guanya en la categoria de solistes i aquesta és l’empenta que el porta a tocar a altres llocs com Manresa o Barcelona. El seu projecte comença a agafar forma i treu el seu primer single ‘Like Rain And Sun’ amb un videoclip protagonitzat per l’actriu Candela Antón. L’estiu de 2017 enregistra a l’estudi el seu primer EP, ‘Yellow Hope’ o traduït al català, Esperança groga. ‘El color groc és un color que desprèn amor, alegria i felicitat. Em crida, em parla. Un raig de sol, de llum, d’escalf. Un color que destaca. Destaca tal com ho fa aquest EP en la meva vida’

   Hora: 23 h Preu entrada: 12 €    Preu amb descomptes: 10 € (Amb l’entrada va inclòs un gintònic)

   02.03.2018

   Miquel Abras ‘La vida en un sospir’

   Després d’un llarg temps sense pujar als escenaris catalans i 3 anys sense treure un nou disc, Miquel Abras ens presentarà “La Vida en un sospir”, el seu sisè treball discogràfic d’estudi. Abras és un dels artistes puntals del nostre país. Amb la seva veu trencada característica i amb una notable trajectòria sobre els escenaris, el cantant empordanès ha actuat en programacions de prestigi com l’Auditori de Girona, l’Auditori de Barcelona, el Festival de Cap Roig, el Festival de Guitarra de Bcn, el Festival Acústica de Figueres, el Festival Barna Sants, el Festival Sons del Món, el Senglar Rock…. També ha guanyat cinc premis Enderrock i el premi al Disc Català de l’Any de Ràdio 4. Al Músiques de Butxaca ens presentarà un concert íntim acompanyat al saxo pel gran Jordi Paulí.  

   Hora: 23 h

   Preu entrada: 12€    Preu amb descomptes: 10€  (amb l’entrada va inclòs un gintònic)  Entrades ja a la venda.

   06.04.2018

   CARLA ‘Night Thoughts’

   Des de fa diversos hiverns, embolcallada per la boira de La Plana, CARLA, l’alter ego musical de la vigatana Carla Serrat, dóna ritme als batecs d’aquest projecte personal ‘Night Thoughts’ que es mou entre el synth-pop analògic, el trip-pop, el drum’n’bass gentil, el bass soul britànic i l’electrònica més suggerent. Les cançons de CARLA exploren la nostàlgia, la malenconia i l’anhel. Un debut valent que, lluny de vacil·lar, s’alça en la fosca buscant dreceres de llum. Les composicions de ‘Night Thoughts’ comparteixen una base de sintetitzadors majoritàriment analògics, practicats per Carla, i la pulsió rítmica orgànica del seu germà Toni Serrat. Juntament amb la veu càlida, però a la vegada intensa, i els arranjaments de producció, s’accentuen els paisatges electrònics i evocadors que inspiren referents com Chromatics, Everything But The Girl, James Blake, Lali Puna, The Postal Service i Sade.

   Hora: 23 h

   Preu entrada: 12€    Preu amb descomptes: 10€  (amb l’entrada va inclòs un gintònic)  Entrades ja a la venda.

   04.05.2018

   Dani Flaco ‘Verbenas y fiestas menores’

   Amb set discos al mercat, innombrables concerts per tota Espanya i una legió de fans que ha anat creixent any a any, Dani Flaco, cantautor català afincat a Madrid actuarà a Músiques de butxaca en format duo acompanyat per David Sam al piano.
   De gira amb el seu últim disc ‘Verbenas y fiesta menores’ descobrirem a un Dani Flaco amb una ànima més rokera, però, sobretot ens porta a un artista més madur, a un escriptor de cançons cada vegada més acurat i a un músic amb una identitat cada vegada més pròpia.

   Hora: 23 h Preu entrada: 12 €    Preu amb descomptes: 10 € (Amb l’entrada va inclòs un gintònic)